سالاد آووکادو و خیار، یک سالاد ساده و بسیار خوشمزه است. این سالاد از ترکیب آووکادو، خیار و پیاز قرمز تهیه میشود و رنگ سبز جذابی دارد. سالاد آووکادو و خیار را با چاشنیهای سادهای چون آب لیموترش، مقداری نمک و فلفل مزهدار میکنند و طعمی فوقالعاده به آن میدهند. این سالاد علاوه بر خوشمزه بودن، خواص بسیاری دارد و به دلیل وجود آووکادو، احساس سیری بلندمدت به شما میدهد. از این رو، میتوانید این سالاد را به عنوان میانوعده یا یک شام سبک نیز سرو کنید و از فواید آن برخوردار باشید. در این مقاله طرز تهیه سالاد آووکادو و خیار را آموزش داده و نکات مهم برای خوشمزهتر شدن آن را بیان میکنیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد آووکادو و خیار
1. خیار: 3 عدد
2. آووکادو: 2 عدد
3. پیاز قرمز: نصف عدد
4. گشنیز خردشده: 2 قاشق غذاخوری
5. شوید خردشده: 2 قاشق غذاخوری
6. آب لیموترش: 3 قاشق غذاخوری
7. روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
8. فلفل قرمز: 1/4 قاشق چایخوری
9. نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد آووکادو و خیار
مرحله اول:
3 عدد خیار متوسط را انتخاب کنید و خوب بشویید. خیارها را به صورت حلقهای نازک خرد کنید. یک کاسه مناسب بردارید و خیارهای خردشده را در آن بریزید.
مرحله دوم:
2 عدد آووکادوی بزرگ و رسیده را پوست کرده و هسته آن را جدا کنید. آووکادوها را به 4 قسمت تقسیم کنید و سپس هر قسمت را خرد کنید. آووکادوی خردشده را به خیار اضافه نمایید.
مرحله سوم:
پیاز قرمز را پوست کنید، بشویید و به صورت ریز خرد کنید. پیاز خرد شده را به ظرف سالاد اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید تا باهم ترکیب شوند.
مرحله چهارم:
یک کاسه کوچک بردارید و آبلیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل را در آن بریزید. مواد را با یک چنگال هم بزنید تا خوب باهم ترکیب شوند.
مرحله پنجم:
سس را به ظرف سالاد اضافه کنید. مواد سالاد را به آرامی زیر و رو کنید تا سس به همهجای آن برسد. میتوانید این سالاد را تا زمان سرو در یخچال نگه دارید و پس از آن در ظرف موردنظر بریزید و تزئین کنید.
نکات مهم برای تهیه سالاد آووکادو و خیار
- در هنگام خرید آووکادو آن را کمی فشار دهید. دقت داشته باشید که آووکادویی که در این سالاد استفاده میکنیم، نباید خیلی نرم و لطیف باشد.
- پیاز قرمز طعم خوبی به سالاد شما میدهد و ظاهر آن را جذابتر میکند. اگر دوست دارید میتوانید از پیازچه به جای پیاز استفاده کنید.
- پیشنهاد میکنیم از گشنیز و شوید تازه برای سالاد استفاده کنید، اما اگر به سبزی تازه دسترسی ندارید، میتوانید نوع خشکشده آن را مصرف نمایید.
- دقت داشته باشید که آووکادو زود تغییر رنگ میدهد. برای جلوگیری از تغییر رنگ آووکادو، مقداری آب لیمو را مستقیما روی آووکادو بریزید و به آرامی هم بزنید تا به همهجای آن برسد.
- اکسیژن باعث تغییر رنگ آووکادو میشود. اگر سالاد را چند ساعت قبل از سرو آماده کردید، درب کاسه را به خوبی با سلفون بپوشانید تا اکسیژن به آووکادو نرسد.
- برای جلوگیری از آب انداختن خیار، نمک را در زمان سرو به سالاد اضافه کنید.
- اگر طعم سیر را دوست دارید، میتوانید یک حبه سیر را رنده کنید و به سس اضافه کنید یا به اندازه یک قاشق چایخوری پودر سیر در آن بریزید.
- در صورت تمایل میتوانید این سالاد را بر روی نون تست سرو کنید و روی سفره قرار دهید. برای این کار، نانها را در کنار هم بچینید و مقداری از سالاد آووکادو و خیار را روی آن بریزید. سپس با برگهای جعفری و شوید تزئین کنید.
در این مقاله طرز تهیه سالاد آووکادو و خیار را آموزش داده و نکات مفید برای خوشمزهتر شدن آن را بیان کردیم. آووکادو فواید زیادی دارد و یکی از پرخاصیتترین میوهها محسوب میشود. این میوه سرشار از ویتامینهای C ،E ،K و B6 است و حاوی نیاسین، فولات، ریبوفلاوین، منیزیم و پتاسیم میباشد. درست کردن سالاد آووکادو و خیار تنها 5 دقیقه وقت شما را میگیرد، اما به دلیل وجود آووکادو، بسیار پرخاصیت بوده و میتواند به عنوان یک وعده غذایی سبک یا میانوعده سرو شود. پیشنهاد میکنیم این سالاد را در مهمانیهای خود تهیه کنید و یک پیشغذای متفاوت در کنار غذای اصلی داشته باشید. خوشحال میشویم نظرتان در مورد این سالاد را برای ما بنویسید و اگر نکتهای دارید، در قسمت دیدگاهها بیان کنید.
ارسال پاسخ