سالاد نخود، یک سالاد کمکالری و بسیار مفید است. نخود، طبعی گرم و خشک دارد و برای تقویت دستگاه گوارش، کنترل دیابت، درمان کمخونی، تقویت چشم، درمان کبد چرب، تقویت سیستم ایمنی، کاهش کلسترول و جلوگیری از بیماریهای قلبی، جلوگیری از سرطان و کاهش وزن توصیه میشود. در سالاد نخود از نخود پختهشده و سبزیجات استفاده میشود و یک سس مخصوص نیز دارد. در این مقاله سایت فود ناز طرز تهیه سالاد نخود را آموزش داده و نکات مهم برای خوشمزهتر شدن آن را بیان میکنیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد نخود فرنگی
1. نخود پخته: 1 پیمانه
2. خیار: ۲ عدد
3. گوجه فرنگی: ۲ عدد
4. پیاز: 1 عدد
5. فلفل دلمهای زرد: ۱ عدد
6. نعناع: ۵۰ گرم
7. جعفری :۵۰ گرم
8. پنیر فتا: ۱/۴ پیمانه
9. زیتون: ۱/۳ پیمانه
10. روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
11. آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
12. پاپریکا: ۱/۴ قاشق چایخوری
13. سماق: ۱/۴ قاشق چایخوری
14. نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
[maxbutton id=”2″ ]
طرز تهیه سالاد نخود فرنگی
مرحله اول:
برای درست کردن سالاد نخود، ابتدا باید نخود را بپزید. نخودها را بشویید و از شب قبل خیس دهید. در طول این مدت چندین بار آب نخود را عوض کنید. نخود خیس خورده را درون یک قابلمه بریزید و اجازه دهید به خوبی بپزد و نرم شود. نیم ساعت آخر پخت نخود، مقداری نمک به آن اضافه کنید تا نخود مزهدار شود. نخود پختهشده را در یک آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شده و نخود خنک شود.
مرحله دوم:
خیار و گوجهفرنگی را به خوبی بشویید و خرد کنید. اندازه برش کاملا سلیقهایست، اما سعی کنید خیلی درشت یا خیلی ریز خرد نکنید. یک کاسه مناسب بردارید و خیار و گوجهفرنگی خردشده را در آن بریزید.
مرحله سوم:
پیاز را پوست کنید، بشویید و خرد کنید. فلفل دلمهای را به صورت نگینی خرد کنید و به همراه پیاز به کاسه حاوی خیار و گوجهفرنگی اضافه کنید. زیتون را خرد کنید و در کاسه سالاد بریزید.
مرحله چهارم:
نعناع و جعفری را تمیز کنید و پس از شستن، خرد کنید. نعناع و جعفری خردشده را در کاسه سالاد بریزید و در انتها نخود پخته شده را به آن اضافه کنید. مواد را به خوبی هم بزنید تا کاملا باهم ترکیب شوند.
مرحله پنجم:
برای تهیه سس سالاد، یک کاسه بردارید و پاپریکا، سماق، نمک، فلفل، آبلیمو و روغن زیتون را در آن بریزید. با یک چنگال مواد را به خوبی باهم مخلوط کنید. سس را به کاسه سالاد اضافه کنید و با یک قاشق زیر و رو کنید تا سس به همهجای مواد برسد.
مرحله ششم:
سالاد شما آماده است. درب ظرف را بپوشانید و سالاد را تا زمان سرو در یخچال قرار دهید تا خنک شود. هنگام سرو، سالاد را در ظرف موردنظر بریزید و پنیر فتای خرد شده را روی آن بپاشید. میتوانید از مقداری برگ جعفری و زیتون سیاه خردشده برای تزئین استفاده کنید و سالاد زیباتری داشته باشید.
[maxbutton id=”2″ ]
نکات مهم برای خوشمزهتر شدن سالاد نخود فرنگی
- موادی که در سالاد نخود استفاده میکنیم، کاملا سلیقهایست. هرکدام از سبزیجات را که دوست نداشتید، میتوانید حذف کنید و گزینهی دیگری را جایگزین نمایید.
- در برخی دستورالعملها دیده میشود که به جای فلفل دلمهای زرد، از ذرت پخته شده استفاده میکنند. ذرت را میتوانید به صورت کنسرو شده تهیه کنید یا خودتان در خانه آبپز کنید.
- سعی کنید سس سالاد را در زمان سرو به آن اضافه کنید. میتوانید سس را در ظرفی جدا بریزید و در کنار سالاد بر روی سفره قرار دهید.
- برای خوشمزهتر شدن سس میتوانید مقداری آویشن، پودر سیر و پودر زیره نیز به آن اضافه کنید.
- در برخی دستورالعملها از سس مایونز هم در این سالاد استفاده میکنند. سس مایونز را در یک ظرف بریزید و ادویهجات، روغن زیتون و آبلیمو را به آن اضافه کنید.
- اگر دوست دارید سالاد نخود را به عنوان یک شام سبک نوشجان کنید، میتوانید مقداری سیبزمینی به آن اضافه کنید. سیبزمینی را بپزید و مانند دیگر مواد خرد کنید و در سالاد بریزید.
در این مقاله طرز تهیه سالاد نخود با سس مخصوص آن را آموزش داده و نکات مهم برای خوشمزهتر شدن آن را بیان کردیم. اگر در کنار غذای اصلی خود سالاد قرار میدهید، سالاد نخود را حتما امتحان کنید و یک تنوع در برنامه غذاییتان داشته باشید. در صورت تمایل میتوانید نظرتان در مورد سالاد نخود را برای ما بنویسید و اگر نکتهای دارید، در قسمت دیدگاهها به اشتراک بگذارید.
ارسال پاسخ