سالاد یونانی یک سالاد بسیار خوشمزه است. این سالاد از ترکیب سیبزمینی، گوجه گیلاسی، پنیر فتا و زیتون تهیه میشود و دستور پخت سادهای دارد. سالاد یونانی با چاشنیهایی چون جعفری، شوید، نعناع، روغن زیتون، آب لیموترش، نمک، فلفل و پودر سیر مزهدار میشود و طعمی بینظیر دارد. این سالاد را میتوانید در وعده غذایی ناهار و شام سرو کنید یا اگر دوست دارید به عنوان پیشغذا بر روی سفره قرار دهید. در این مقاله طرز تهیه سالاد یونانی با سیبزمینی را آموزش داده و نکات مهم برای خوشمزهتر شدن آن را بیان میکنیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد یونانی با سیبزمینی
1. سیبزمینی کوچک: 25 عدد
2. زیتون بدون هسته: 1 فنجان
3. گوجه گیلاسی: 2 فنجان
4. پیازچه: نصف فنجان
5. شوید: نصف فنجان
6. نعناع: 1/4 فنجان
7. پنیر فتا خردشده: 100 گرم
8. لیمو ترش: 2 عدد
9. پودر سیر: یک قاشق چایخوری
10. روغن آووکادو: به مقدار لازم
11. روغن زیتون: به مقدار لازم
12. نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد یونانی با سیبزمینی
مرحله اول:
فر را بر روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید گرم شود.
مرحله دوم:
نعناع، شوید و پیازچه را تمیز کنید، بشویید و خرد کنید. یک کاسه بردارید، سبزیجات خردشده را در آن بریزید و باهم مخلوط کنید.
مرحله سوم:
برای تهیه این سالاد باید از سیبزمینیهای کوچک استفاده کنید. سیبزمینیها را به خوبی بشویید و هر کدام را به 4 قسمت تقسیم کنید. یک سینی بردارید و سیبزمینیها را روی سینی بچینید. یک عدد لیموترش را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و در کنار سیبزمینیها قرار دهید.
مرحله چهارم:
کمی روغن آووکادو را روی سیبزمینی اسپری کنید. سپس مقداری نمک، فلفل و پودر سیر را روی سیبزمینیها بپاشید تا مزهدار شوند. در انتها به اندازه 3 قاشق غذاخوری از ترکیب سبزیجات را روی سیبزمینیها بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
مرحله پنجم:
سینی حاوی سیبزمینی را به مدت 30 دقیقه درون فر از قبل گرم شده قرار دهید تا گریل شود. سپس مواد داخل سینی را در یک کاسه بزرگ بریزید.
مرحله ششم:
گوجه گیلاسی و زیتونها را از وسط نصف کنید و به کاسه حاوی سیبزمینی اضافه کنید. در انتها فتای خردشده و باقیمانده سبزیجات را درون کاسه بریزید و با یک قاشق بزرگ به خوبی هم بزنید.
مرحله هفتم:
یک کاسه کوچک بردارید. یک عدد لیموترش باقیمانده را آب بگیرید و به همراه روغن زیتون در کاسه بریزید. مواد داخل کاسه را به خوبی هم بزنید تا باهم ترکیب شوند. در زمان سرو، سالاد را در ظرف موردنظر بریزید و سس را به آن اضافه کنید. ترکیب را کمی هم بزنید تا سس به همهجای سالاد برسد. سپس سالاد را با برگهای نعناع و شوید تزئین کنید و بر روی سفره قرار دهید.
نکات مهم برای تهیه سالاد یونانی با سیبزمینی
- سالاد یونانی با سیبزمینی را میتوانید هم به صورت گرم و هم به صورت سرد نوشجان کنید.
- دقت داشته باشید که سیبزمینیهای سالاد یونانی ریز هستند و پوست نازکی دارند. به همین دلیل به چهار قسمت تقسیم شده و با پوست گریل میشوند. اگر سیبزمینی شما درشت است و پوست ضخیمی دارد، حتما سیبزمینیها را پوست کنید و به صورت مکعبی درشت خرد کنید.
- زمانی که سیبزمینیها را گریل میکنید، دقت داشته باشید که تکههای سیبزمینی در سینی به حدی نباشد که به هم بچسبند. اگر مقدار سیبزمینی شما زیاد است، این کار را در دو مرحله انجام دهید. مقدار زیاد سیبزمینی و قرار گرفتن آنها روی هم باعث میشود که سیبزمینی بخار کند و ترد نشود.
- اگر به فر دسترسی ندارید، میتوانید سیبزمینیها را در ماهیتابه تفت دهید. البته به این نکته توجه داشته باشید که سیبزمینی که در ماهیتابه تفت بخورد، طلایی نمیشود.
- در این دستورالعمل یک عدد لیموترش را در کنار سیبزمینیها قرار دادیم تا طعم جذابی به ما بدهد. شما میتوانید سیبزمینیها را به تنهایی گریل کنید و زمانی که آنها را به کاسه سالاد انتقال دادید، قبل از اضافه کردن سایر مواد، یک عدد لیموترش را آب بگیرید و بر روی سیبزمینیها بریزید.
در این مقاله طرز تهیه سالاد یونانی با سیبزمینی را آموزش داده و نکات مهم برای خوشمزهتر شدن آن را بیان کردیم. درست کردن این سالاد تنها 30 دقیقه وقت شما را میگیرد، اما طعمی بسیار جذاب و دلچسب دارد. اگر به دنبال یک غذای کامل، سالم و سبک هستید، پیشنهاد میکنیم حتما سالاد یونانی با سیبزمینی را تهیه کنید و در وعده غذایی شام سرو نمایید. خوشحال میشویم نظرتان در مورد این سالاد را برای ما بنویسید و اگر نکتهای دارید در قسمت دیدگاهها بیان کنید.
این سالادها را هم میتونید درست کنید:
ارسال پاسخ