طرز تهیه‌ فرنی با آرد برنج برای ماه رمضان

طرز تهیه‌ فرنی با آرد برنج برای ماه رمضان
طرز تهیه‌ فرنی با آرد برنج برای ماه رمضان

ماه مبارک رمضان، زمانی است که خانه‌ ها پر از عطر و طعم انواع غذا های سنتی و خوشمزه می‌ شوند و همه به دنبال انواع دستور پخت‌ های خاص برای افطار هستند. یکی از غذا های محبوب و خوشمزه که می‌ تواند قسمت مهمی از منو افطار باشد، فرنی با آرد برنج است. طعم دلپذیر و خوشمزه این غذا، همراه با مقدار زیادی از مواد مغذی ، باعث می‌ شود تا مورد پسند بسیاری از افراد و خانواده‌ ها قرار گیرد. در این مقاله آموزش آشپزی از سایت فود ناز، به طرز تهیه فرنی با آرد برنج برای افطار در ماه رمضان خواهیم پرداخت تا بتوانید این غذای خاص را در بهترین شکل ممکن درست کرده و از لذت آن لذت ببرید.

مواد لازم برای طرز تهیه فرنی با آرد برنج

طرز تهیه فرنی با آرد برنج

  • شیر: 4 لیوان
  • آرد برنج: 4 قاشق غذاخوری سرپر
  • شکر: 4 قاشق غذاخوری
  • آب: نصف استکان
  • گلاب: نصف استکان
  • هل ساییده شده: نصفقاشق چای خوری
  • زعفران دم کرده: برای تزئین
  • دارچین: برای تزئین
  • خلال پسته: برای تزئین

طرز تهیه‌ فرنی با آرد برنج برای ماه رمضان

فرنی با آرد برنج
فرنی با آرد برنج

در ادامه مراحل طرز تهیه فرنی با آرد برنج را ذکر کردیم، پس با ما همراه باشید.

مرحله اول:
ابتدا شیر سرد را درون قابلمه سایز مناسب یا شیر داغ کن بریزید. سپس آرد برنج را به همراه آب، شکر و هل درون قابلمه شیر بریزید.

مرحله دوم:
بعد از اینکه آرد برنج را اضافه کردید با همزن دستی شروع کنید به هم زدن تا مواد گلوله نشود.

نکته: سرد بودن شیر موجب می شود زمانی که آرد برنج را اضافه می کنید گلوله گلوله نشود.

مرحله سوم:
در صورت دلخواه می توانید زعفران یا پودر کاکائو را هنگام ریختن آرد برنج به شیر اضافه کنید تا طعم و ظاهر منحصر به فردی به خود بگیرد.

مرحله چهارم:
زیر قابلمه یا شیر داغ را روشن کنید و به صورت منظم آن را هم بزنید تا شکر و آرد برنج در شیر به طور کامل حل شود. اگر دست از هم زدن بردارید ممکن است آرد برنج در شیر گلوله شود.

مرحله پنجم:
هم زدن را تا زمانی ادامه دهید که شیر به غلظت مناسبی برسد. زمانی که به غلظت مناسب رسید گلاب را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. فرنی با آرد برنج شما آماده است فقط کافی است آن را درون ظرف مناسب بریزید و در یخچال بگذارید تا خنک شوند. همچنین می توانید با پسته و یا کمی دارچین آن را تزئین کنید. نوش جان:)

نکات مهم در تهیه فرنی با آرد برنج

  • اگر فرنی شما ته گرفت اصلا از ته هم نزدید و آن را با فرنی مخلوط نکنید.
  • می توانید از شیرین کننده های طبیعی مثل عسل به جای شکر استفاده کنید.
  • حرارت شعله قابلمه فرنی باید ملایم باشد و همواره به طور منظم هم زده شود تا ته نگیرد.
  • برای تزئین فرنی ها می توانید از غنچه گل سرخ یا محمدی، بادام و کنجد هم استفاده کنید.
  • مقدار مواد اولیه گفته شده مناسب برای دو نفر است.

در آخر ما سعی کردیم در این مقاله برای شما عزیزان روزه دار، طرز تهیه فرنی با آرد برنج را آموزش دهیم. امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد. لطفا نظرات خود را برای ما کامنت کنید.

5/5 - (1 امتیاز)