طرز تهیه فلافل اهوازی اصل و خوشمزه

طرز تهیه فلافل اهوازی
طرز تهیه فلافل اهوازی

فلافل اهوازی یکی از غذا های محبوب و خوشمزه در فرهنگ غذایی منطقه خوزستان ایران است که با طعم و ادویه‌ های خاص خود، از سایر فلافل ها در مناطق دیگر متمایز شده است. در این مقاله آموزش آشپزی از سایت فود ناز ، مراحل تهیه فلافل اهوازی را به‌ صورت کامل و دقیق شرح می دهیم و نکات مهم در تهیه این غذای خوشمزه را بررسی می‌کنیم پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه فلافل اهوازی اصل

فلافل اهوازی

  • نخود: 300 گرم
  • سیر: 4 حبه
  • جعفری: 100 گرم
  • پیاز: 1 عدد متوسط
  • پودر زیره: 1 قاشق چایخوری
  • تخم گشنیز: 1 قاشق چایخوری
  • آرد نخودچی: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن: به میزان لازم
  • نمک، فلفل قرمز و زردچوبه: به میزان لازم
  • تخم مرغ: 1 عدد

دستور پخت فلافل اهوازی خوشمزه

فلافل اهوازی
فلافل اهوازی

بعد از تهیه مواد اولیه طبق مراحل گفته شده پیش بروید تا بهترین نتیجه را داشته باشید.

مرحله اول:
حدود یک الی دو روز نخود ها را درون آب بخیسانید تا نفخ و بوی بد نخود ها گرفته شود. سپس نخود های خیس خورده، پیاز ، سیر و جعفری را درون غذا ساز یا چرخ گوشت بریزید و یک الی دو بار آنها را چرخ کنید.

مرحله دوم:
در ادامه به نخود ها ادویه های نمک، فلفل قرمز، پودر گشنیز، پودر زیره و تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره مواد را به طور کامل با یکدگیر مخلوط کنید تا مواد به طور یکدست با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم:
به مخلوط نخود ها حدود ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید. بعد از گذشت ۳۰ دقیقه اگر مخلوط شما غلظت مناسب را نداشت با استفاده از آرد نخودچی کمی مخلوط را سفت تر کنید.

مرحله چهارم:
قابلمه گود و کوچکی را روی شعله بگذارید و داخل آن روغن بریزید و اجازه دهید گرم شود. استفاده از قابلمه کوچک در مصرف روغن صرفه جویی میکند و همچنین باعث می شود فلافل شما به طور کامل‌ مغز پخت شود.

مرحله پنجم:
پس از گرم شدن روغن، با استفاده از فلافل زن، فلافل ها را آماده کنید. اگر فلافل زن در دسترس ندارید میتوانید یک قاشق از مواد را در کف دست قرار دهید و آن را به شکل گرد در بیاورید. برای استفاده بهتر از فلافل زن میتوانید از آب یا روغن کمک بگیرید. به این صورت که قبل از برداشتن مواد، فلافل زن را در روغن یا آب قرار دهید.

مرحله ششم:
فلافل ها را در روغن بیندازید و مدام در روغن آن را زیر و رو کنید. سپس زمانی که برشته و سرخ شدند آنها را از روغن خارج کنید. میتوانید برای گرفتن روغن اضافی فلافل ها، آنها را روی یک دستمال کاغذی قرار دهید. فلافل اهوازی شما آمده است. نوش جانتان:)

با دنبال کردن گام‌ های بالا می‌توانید یک وعده غذایی فوق‌ العاده و خوشمزه از فلافل اهوازی با طعم و مزه‌ای بی‌ نظیر را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

دستور پخت زیر را ببینید :

طرز تهیه فلافل آبادانی

طرز تهیه فلافل خانگی

طرز تهیه فلافل لبنانی خانگی

5/5 - (1 امتیاز)