طرز تهیه کاچی چهار مغز مقوی برای ماه رمضان

طرز تهیه کاچی چهار مغز مقوی برای ماه رمضان
طرز تهیه کاچی چهار مغز مقوی برای ماه رمضان

در ماه مبارک رمضان، کاچی چهار مغز به عنوان یکی از خوراکی‌ های محبوب و مقوی مورد توجه بسیاری از مردم قرار می گیرد. این خوراکی حاوی انواع مغز های مفید شامل بادام، گردو، پسته و فندق می‌ باشد که برای سلامتی بسیار مفید است و با ترکیب آنها به صورت کاچی، یک خوراکی خوشمزه و مغذی برای ماه مبارک رمضان به وجود می‌ آید.
در این مقاله آموزش آشپزی از سایت فود ناز، ما قصد داریم به شما طرز تهیه کاچی چهار مغز مقوی برای ماه رمضان را معرفی کنیم. با ما همراه باشید تا راهنمایی های لازم برای تهیه این خوراکی خوشمزه و مغذی را به شما ارائه دهیم.

مواد لازم برای تهیه کاچی چهار مغز

مواد لازم برای تهیه کاچی چهار مغز
مواد لازم برای تهیه کاچی چهار مغز
  • مغز گردو کوبیده شده: ۵۰ گرم
  • مغز بادام کوبیده شده: ۵۰ گرم
  • مغز پسته کوبیده شده: ۵۰ گرم
  • مغز فندق کوبیده شده: ۲۵ گرم
  • آرد جوانه گندم یا آرد برنج: ۲ لیوان
  • نبات آسیاب شده: ۲ لیوان
  • روغن حیوانی: ۲۰۰ گرم
  • گل گاوزبان: ۵۰ گرم
  • آب: ۴ لیوان
  • گلاب: نصف فنجان
  • زعفران ساییده شده: ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه کاچی چهار مغز مقوی برای ماه رمضان

کاچی چهار مغز مقوی
کاچی چهار مغز مقوی

در ابتدا مواد اولیه گفته شده را تهیه کنید و طبق دستورات گفته شده پیش بروید.

مرحله اول:
در ابتدا یک قابلمه را روی حرارت بگذارید و نبات های آسیاب شده و آب را به درون آن اضافه کنید و صبر کنید تا به جوش بیاید. سپس زعفران دم کرده و گلاب را نیز به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

مرحله دوم:
در مرحله دوم، گل گاو زبان را درون آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه دم کنید و کنار بگذارید‌. در ادامه یک ماهیتابه روی شعله بگذارید و روغن حیوانی را به درون آن اضافه کنید و صبر کنید تا آب شود. سپس آرد جوانه‌ گندم یا آرد برنج را به روغن درون ماهیتابه اضافه کنید.

مرحله سوم:
آرد و روغن را درون ماهیتابه به طور مدوام هم بزنید تا رنگ آرد طلایی شود. توجه کنید که حرارت شعله را ملایم‌ کنید و مدام آن را هم بزنید تا نسوزد. زمانی که آرد تغییر رنگ داد زیر ماهیتابه را خاموش کنید.

مرحله چهارم:
در ادامه دمنوش گل گاو زبان و شربت نبات که تهیه کردید را به آرامی و طی چند مرحله به درون ماهیتابه آرد و روغن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکدست و منسجم شود. سپس در ادامه مغز های گردو، بادام، فندق و پسته را نیز به درون ماهیتابه اضافه کنید.

مرحله پنجم:
ماهیتابه را مجددا با شعله ملایم روی گاز قرار دهید و هم بزنید. اجازه دهید تا کاچی جا بیفتد. کاچی شما آماده است فقط کافی است آن را درون یک ظرف مناسب بریزید و روی آن را تزئین کنید. نوش جان:)

در آخر کاچی چهار مغز یکی از دسر های بسیار مفید ومقوی برای سلامتی است که طرفداران زیادی در ماه مبارک رمضان دارد. ما نیز در این مقاله سعی کردیم تا به طور جامع به معرفی طرز تهیه کاچی به زبان ساده بپردازیم. امیدواریم این مقاله برای شما روزه داران مفید بوده باشد. لطفا نظرات خود را برای ما به اشتراک بگذارید.

5/5 - (1 امتیاز)