سالاد تن ماهی، یکی از خوشمزهترین سالادهایی است که میتوانید به عنوان پیشغذا تهیه کنید. این سالاد از تن ماهی به همراه سبزیجات تهیه میشود و طعم بسیار خوبی دارد. سالاد تن ماهی دستورالعملهای متنوعی دارد و در هر کشور به شکل متفاوتی تهیه میشود. در این مقاله از سایت فودناز طرز تهیه سالاد تن ماهی با ساقه کرفس را مرحله به مرحله آموزش داده و نکات مهم برای خوشمزهتر شدن آن را بیان میکنیم. با ما در ادامه این مطلب همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد تن ماهی با ساقه کرفس
1. کنسرو تن ماهی: ۱ عدد
2. ساقه کرفس: 2 عدد
3. پیاز قرمز: 1 عدد
4. خیارشور: 4 عدد
5. جعفری: ۲ قاشق غذاخوری
6. سس مایونز: به مقدار لازم
7. آبلیمو تازه: ۲ قاشق غذاخوری
8. نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
[maxbutton id=”2″ ]
طرز تهیه سالاد تن ماهی با ساقه کرفس
مرحله اول:
یک قابلمه را پر از آب کنید و بر روی اجاق با حرارت زیاد قرار دهید تا آب آن به جوش آید. کنسرو را در آب قرار دهید و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه در آب در حال جوش بماند. پس از آن، کنسرو را از آب خارج کنید و کمی صبر کنید تا خنک شود.
مرحله دوم:
تن ماهی را باز کنید و روغن آن را جدا کنید. یک کاسه بردارید و تن ماهی را در آن بریزید. تن را با یک چنگال از هم باز کرده و خرد کنید.
مرحله سوم:
ساقههای کرفس را بشویید و به صورت مکعبی خرد کنید. ساقههای خرد شده را درون کاسه حاوی تن بریزید.
مرحله چهارم:
پیاز را پوست کنید، بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. خیارشورها را به صورت نگینی خرد کنید و به همراه پیاز به کاسه سالاد اضافه کنید.
مرحله پنجم:
جعفری را تمیز کنید، بشویید و ساطوری کنید. جعفری خردشده را به سالاد اضافه کنید.
مرحله ششم:
سس مایونز را در یک کاسه کوچک بریزید و آبلیمو، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. سپس با یک چنگال ترکیب را هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. در ادامه سس را به سالاد اضافه کنید و مواد را به خوبی زیر و رو کنید تا باهم مخلوط شده و سس به همهجای سالاد برسد.
مرحله هفتم:
سالاد شما آماده است. درب ظرف را را یک سلفون بپوشانید و سالاد را به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهها به خورد هم بروند. در هنگام سرو، سالاد را در ظرف موردنظر بریزید و با برگهای جعفری و شوید، زیتون و خیارشور تزئین کنید.
[maxbutton id=”2″ ]
نکات مهم برای تهیه سالاد تن ماهی با ساقه کرفس
- اگر رژیم دارید و میخواهید سالاد کمکالریتری داشته باشید، میتوانید سس را حذف کنید و به جای آن ماست چکیده بریزید. به این نکته دقت داشته باشید که ماست چکیده در سالاد آب میاندازد. توصیه میکنیم اگر برای مهمانی سالاد آماده میکنید، این کار را انجام ندهید.
- حتما قبل از مصرف تن ماهی، آن را به مدت 20 دقیقه بجوشانید. تن ماهی حاوی نوعی باکتری است که در شرایط خاص تبدیل به سمی با نام بوتولیسم میشود. جوشاندن تن ماهی باعث میشود تا این سم در صورت وجود از بین برود و مشکلی را برای انسان ایجاد نکند.
- میتوانید به جای پیاز قرمز از پیازچه استفاده کنید.
- اگر دوست دارید میتوانید یک حبه سیر را رنده کنید و به سالاد اضافه کنید.
- برای خوشمزهتر شدن سس سالاد، 2 قاشق غذاخوری سس فرانسوی و مقداری روغن زیتون نیز به به سایر مواد سس اضافه کنید.
- اگر جعفری ندارید، به جای آن از شوید استفاده کنید. شوید و جعفری تازه طعم بهتری به سالاد میدهد، اما اگر به سبزی تازه دسترسی ندارید، نوع خشکشده آن را استفاده کنید.
- اگر میخواهید سالاد را برای شام آماده کنید، میتوانید مقداری سیبزمینی پختهشده در آن بریزید تا یک وعده غذایی کامل داشته باشید. برای این کار 2 عدد سیبزمینی متوسط را بپزید و به صورت مکعبی شکل خرد کنید.
تن ماهی یک غذای ساده و بسیار خوشمزه است. تن ماهی را میتوانید به شکلهای مختلف سرو کنید، اما اگر دوست دارید با آن یک غذای متفاوت درست کنید، پیشنهاد میکنیم سالاد تن ماهی با کرفس امتحان کنید. این سالاد یک غذای رژیمی محسوب میشود و بسیار مغذی است. اگر مهمان دارید میتوانید سالاد تن ماهی با کرفس را به عنوان پیشغذا تهیه کنید و طعم متفاوتی را به سفرهتان اضافه نمایید. خوشحال میشویم نظرتان در مورد این سالاد را با ما در میان بگذارید و اگر نکتهای دارید، در قسمت دیدگاهها بیان کنید.
ارسال پاسخ